Keratine-behandelingen

Express Renewal Plus

Express Pure PLUS is een snelle en veilige manier om pluis te verwijderen en het haar een flinke 'health boost' te geven. Een combinatie van keratine, argan olie, jojoba olie en rozemarijn extract transformeren beschadigd, poreus en droog haar in glanzend, makkelijker handelbaar en gezonder haar voor circa 6 weken.
De Express Pure Plus is een professionele behandeling.

behandeling

De behandeling begint door het haar voorzichting te wassen met de Pre Treatment, Clean Start, Shampoo.
Daarna wordt het haar handdoekdroog gemaakt en wordt de Express Plus passe voor passe op het haar gesprayd, totdat al het heel is behandeld.
De Express Plus moet ongeveer 30 minuten inwerken, terwijl tussendoor het haar glad wordt gekamd.
Na de inwerkperiode wordt de keratine heel kort gespoeld, maar niet gewassen.
Vervolgens wordt het haar handdoekdroog gemaakt en wordt een kleine hoeveelheid Daily Smoothing Cream door het haar verdeeld.
Het haar dient volledig droog te zijn, voordat het getangd wordt.
de Keratherapy Daily Smoothing Cream door het haar en föhn het 100 % droog.

De Express Pure Plus is geen straightening behandeling of relaxer. De zwavelbruggen in het haar worden niet verbroken en afhankelijk van het haartype, worden krullen/ slagen in meer of mindere mate getemd, maar het haar zal niet permanent volledig steil worden. De resultaten van de behandeling slijten uit het haar als gevolg van regelmatig wassen, stylen, borstelen en het gebruik van mutsen, hoeden e.d.

Heeft u eerder een keratinebehandeling gehad, bespreek dit dan met uw kapper. Eerdere behandelingen kunnen namelijk van invloed zijn op het resultaat. Dit geldt ook voor medicijngebruik, een (recente) zwangerschap of bijvoorbeeld een speciaal dieet. Al deze zaken kunnen van invloed zijn op de conditie van het haar en het resultaat van de behandeling.

Terug naar het totale Keratine-behandelingenoverzicht